Collectie Aroma’s

Ik verkoop duurzame aroma’s en op dit moment is er keuze uit de volgende aroma’s.

Deze geuren zijn exclusief verkrijgbaar bij Beautystories.

Het is lastig om een keus te maken van zoveel heerlijke aroma’s. Je kan een auto aroma bestellen en een maandje testen. Ook kun je de proefjes bestellen om alle geuren te ervaren. Proefjes komen in een zakje en de geur zit aan een stokje. Bewaar deze proefjes, want ze blijven geuren. Het is tenslotte een olie.

FRIS ZOET

SUGARDADDY

De geur waar ik zo lang mee bezig ben geweest. Jullie wilden fris en zoet? Jullie krijgen het. De perfecte combinatie van de parfums ‘La vie est belle’ en ‘Flowerbomb’ en geschikt voor iedereen die een vrouwelijke en sprankelende geur wilt. In deze geur zit het volgende; bergamot, oranje bloesem, musk, jasmijn, rozen, patchouli, sandelhout en vanille. Overheerlijk!

PINEAPPLE MANGO

Ik wilde de beschrijving beginnen met… ‘ben je ook zo’n liefhebber van fruitgeuren?’ en toen dacht ik.. nee joh, want ik ben nooit fan geweest van geuren die naar fruit ruiken en voor deze aroma heb ik een uitzondering gemaakt! Wat is dit lekker en wat zijn jullie reacties top op de proefjes die jullie stiekem al tussendoor hebben ontvangen van mij.

De naam verklapt het al. Deze geur is fris, zoet en zalig! Kortom, je moet hem hebben!

BOSS LADY

Is een frisse, zoete, bloemige aroma die je kan vergelijken met de overheerlijke eau de parfum Mademoiselle van Chanel. Vrouwelijk, classy, fris en bloemig. Geschikt voor elke Boss Lady en geschikt voor het hele jaar. In deze geur zit; cassis, citroen, pomelo, bergamot, rozen, iris, jasmijn, tonkaboon, amber en vanille.

SUMMER JOY

Is de aroma waar jullie allemaal lang op hebben moeten wachten! De Summer Joy heeft wat weg van de eau de parfum van Givenchy L’interdit. Bevat o.a.; peer, manderijn, amber, ceder, jasmijn, oranje bloesem, patchouli, vanille en roos. Haal de zomer in je huis met Summer Joy and enjoy!

MY ERBA PURA

Jullie hebben vaak om deze aroma gevraagd en heb hem nu eindelijk voor jullie. My Erba Pura, ruikt naar de overheerlijke parfum van Xerjoff Erba Pura.

Met ingrediënten als; musk, vanille, jasmijn, amber, sandal, citroen, sinaasappel, iris en bergamot.

ZACHT ZOET

PATCHOELIE LAVENDEL VANILLE

Wie deze ingrediënten niet kent is gek! Dit is de geur waar ik mee bezig ben sinds 2019 en het was lastig om deze te maken zoals ik hem wilde, maar we hebben hem!! Voor de mensen die liefhebbers zijn van Sabon Patchouli Lavender Vanilla…. zoek niet verder. Dit is hem en dit wil jij! Omdat ik geen liefhebber ben van Lavendel vind ik hem helemaal perfect! Nu zul je denken, ‘huh hoezo dan?’ De lavendel is zo minimaal aanwezig dat je het er nauwelijks aan ruikt en dat maakt hem perfect.

BABYBOOM

De perfecte aroma voor degene die een zachte poederige/bloemige aroma wilt. Ook heerlijk voor een baby of kinderkamer. Niet overheersend en heerlijk geurend in je kamer.

Je kan hem vergelijken met een Zwitsal geur en dan heel iets bloemiger. De combinatie is goddelijk en dit wil je!

WARM SENSUEEL

BEAUTY STORIES

Is een warme, kruidige, zoete aroma. Hierin zit sinaasappel, gember, vanille en amber. Als ik hem moet vergelijken met een parfum dan kun je hem iets vergelijken met de Spice Bomb Viktor & Rolf van de heren in combinatie met de Hypnotic Poison van Dior. De geur van vers gebakken pepernoten! Een heerlijke warme, sensuele mysterieuze geur…

COCONUT BEACH

Breng Ibiza naar je woonkamer met de Coconut Beach….

De geur van zonneverzorging op je huid en heerlijk branden in de zon. Dit is de summer bestseller van 2021! Omdat er zoveel vraag naar is heb ik de aroma nu terug in het assortiment.
Ben je geen liefhebber van kokosnoot? Bestel dan eerst een proefje of een auto aroma. Zelf ben ik geen liefhebber van kokosnoot en ik gebruik de aroma EN de roomspray met plezier! Dit is echt een musthave! Deze geur is alleen in de zomer verkrijgbaar.

AMBERLICIOUS

Een heerlijke warme sensuele zacht kruidige aroma! Amberlicious in the house…….

Na meerdere aroma’s te hebben getest is dit de perfecte Amber aroma.

Met de ingrediënten;
Kaneel, witte bloemen, patchoelie, leer, vanille & amber.

FRIS / KRUIDIG

SEFER

Is een aroma voor iedereen die houdt van een heerlijke, mannelijke herenparfum. De geur waar ik al een langere tijd mee bezig ben geweest! Sefer! De aroma die vernoemd is naar mijn super hero, mijn vader! De aroma heeft wat weg van de parfum ‘Terre d’ Hermes’. Een kruidige en tegelijkertijd een frisse krachtige geur. De aroma is weer heel anders dan alle andere geuren die ik heb. De ‘Joan’ wordt ook nog weleens vergeleken met heren parfum. Toch zijn beide aroma’s verschillend en heerlijk.

JOAN

Is een hele speciale aroma. Ik ben een langere tijd bezig geweest voor de geschikte “fresh cotton” geur, maar wilde geen standaard frisse geur. Als je deze geur ruikt, dan ruik je frisse was wat net uit de wasmachine komt, maar met meer pit erin. De ingrediënten hebben een hele bijzondere combinatie. Dit is de perfecte geur voor iedereen die een frisse geur in huis wilt, maar niet te simpel!

ZOET

FIREBALL

Is een intense, zoete geur. Het is kaneel met sinaasappel. Ken je die jawbreaker fireballs van vroeger nog? Een warme, zoete, bubblegum geur. Je huis gaat heerlijk ruiken naar sweet candy. Deze is ook goddelijk. Tevens kun je hier een roomspray van bestellen. Deze is heerlijk als je gekookt hebt en je wilt je huis nog extra parfumeren. Ook kun je deze op textiel gebruiken. Bevat geen parfum, wel alcohol en gedistilleerd water.

Subtiel = ✨
Intens = ✨✨✨✨✨

Beauty Stories = ✨✨✨✨
Coconut Beach = ✨✨✨
Sugardaddy = ✨✨✨✨
Boss Lady = ✨✨✨
My Erba Pura = ✨✨✨
BabyBoom = ✨✨
Summer Joy = ✨✨✨✨
Amberlicious = ✨✨✨
Pineapple Mango = ✨✨✨
Patchoelie Lavendel Vanille = ✨✨✨
Joan = ✨✨
Sefer = ✨✨
Fireball = ✨✨✨✨✨

De stokjes werken alleen optimaal in combinatie met mijn aroma’s. Ga dus niet mijn stokjes bestellen en gebruiken voor een aroma die je in huis hebt. Ga ook niet een refill van mij bestellen en stokjes gebruiken van een ander merk, dat werkt gewoon niet optimaal. Mijn aroma en mijn stokjes is de juiste combinatie.

Een aroma van 100ml kun je ongeveer 5/6 maanden mee. Dit ligt aan het gebruik van de persoon, de ruimte waar de aroma staat en hoe vaak je de stokjes van de aroma omdraait. Deze stokjes zijn sponsachtig waardoor de geur zich ontzettend goed blijft verspreiden. De meeste aroma’s hebben houten stokjes die vaak heel droog zijn, waardoor de geur minder goed verspreid. Aromas de Ibiza blijft zich continue verspreiden. Heb je een aroma bij mij besteld die intens is van geur of wil je hem juist heel zacht op de achtergrond ruiken, dan zou je eventueel minder stokjes kunnen gebruiken in de aroma. Hoe meer stokjes hoe intenser de geur.

Twijfel je over welke je wilt bestellen? Bestel dan eerst de proefjes of een car scent zodat je hem een maand kan testen.

Set

Refill

Roomspray

Car Scent