Collectie Aroma’s

Ik verkoop duurzame aroma’s en op dit moment is er keuze uit de volgende aroma’s.

Deze geuren zijn exclusief verkrijgbaar bij Beautystories.

Het is lastig om een keus te maken van zoveel heerlijke aroma’s. Je kan een auto aroma bestellen en een maandje testen. Ook kun je de proefjes bestellen om alle geuren te ervaren. Proefjes komen in een zakje en de geur zit aan een stokje. Bewaar deze proefjes, want ze blijven geuren. Het is tenslotte een olie.

FRIS ZOET

SUGARDADDY

De geur waar ik zo lang mee bezig ben geweest. Jullie wilden fris en zoet? Jullie krijgen het. De perfecte combinatie van de parfums ‘La vie est belle’ en ‘Flowerbomb’ en geschikt voor iedereen die een vrouwelijke en sprankelende geur wilt. In deze geur zit het volgende; bergamot, oranje bloesem, musk, jasmijn, rozen, patchouli, sandelhout en vanille. Overheerlijk!

BOSS LADY

Is een frisse, zoete, bloemige aroma die je kan vergelijken met de overheerlijke eau de parfum Mademoiselle van Chanel. Vrouwelijk, classy, fris en bloemig. Geschikt voor elke Boss Lady en geschikt voor het hele jaar. In deze geur zit; cassis, citroen, pomelo, bergamot, rozen, iris, jasmijn, tonkaboon, amber en vanille.

L’INTERDIT JOY

Dit is de aroma waar jullie allemaal lang op hebben moeten wachten! De L’interdit Joy heeft wat weg van de eau de parfum van Givenchy L’interdit. Bevat o.a.; peer, manderijn, amber, ceder, jasmijn, oranje bloesem, patchouli, vanille en roos.

De perfecte aroma als je een frisse zoete geur in je huis wilt!

MY ERBA PURA

Jullie hebben vaak om deze aroma gevraagd en heb hem nu eindelijk voor jullie. My Erba Pura, ruikt naar de overheerlijke parfum van Xerjoff Erba Pura.

Deze geur is sinds de lancering erg geliefd, omdat hij ontzettend exclusief ruikt! Love it!

Met ingrediënten als; musk, vanille, jasmijn, amber, sandal, citroen, sinaasappel, iris en bergamot.

WARM ZOET

PUMPKIN BITCH

De geur voor de donkere dagen en deze bitch is er voor jou om deze dagen sprankelend te maken. De spray hiervan is heaven!

De perfecte combinatie van een warme zoete en kruidige aroma. Het is een combinatie van de kaneel kussen snoepjes en de gesuikerde roze gele perzik.

SUGARMOMMA

Deze geur is meestal alleen beschikbaar in de maanden November & December.

Wil je een snoepwinkeltje in een flesje? Ben je een cotton candy en smores liefhebber? En ken je de eau de parfum ‘by the fireplace Maison Margiela’? Als je als deze dingen lekker vindt, moet je deze aroma hebben!

Ik ben hier destijds bijna een jaar mee bezig geweest en gelukkig al snel de perfecte Marshmellow geur gevonden! Speciaal voor de liefhebbers!

Bestellen via Instagram DM.

ZACHT ZOET

WHITE MUSK

De geur die ik in 2019 verkocht. Nu is hij exclusief voor Beautystories en she is back!
De zachte geur van Musk in combinatie met limoen, rozen, musk, sandelhout, amber en tonka bonen.

Voor iedereen die een frisse zachte geur in huis wilt. Geschikt voor een kleinere ruimte en perfect als je hem in een grotere ruimte wilt en een zachte geur wilt ervaren.

MINTY VANILLE

De Vanille Bourbon met een nieuwe naam Minty Vanille! Omdat jullie die hards er zo vaak om gevraagd hebben is deze exclusieve aroma terug!

Dit is de perfecte combinatie van vanille met munt en een aroma die niet te vergelijken is met andere vanille geuren. Hij is fris met een vleugje vanille en musk.

PATCHOELIE LAVENDEL VANILLE

Wie deze ingrediënten niet kent is gek! Dit is de geur waar ik mee bezig ben sinds 2019 en het was lastig om deze te maken zoals ik hem wilde, maar we hebben hem!! Voor de mensen die liefhebbers zijn van Sabon Patchouli Lavender Vanilla…. zoek niet verder. Dit is hem en dit wil jij! Omdat ik geen liefhebber ben van Lavendel vind ik hem helemaal perfect! Nu zul je denken, ‘huh hoezo dan?’ De lavendel is zo minimaal aanwezig dat je het er nauwelijks aan ruikt en dat maakt hem perfect.

BABY COTTON

De perfecte aroma voor degene die een zachte poederige/bloemige aroma wilt. Ook heerlijk voor een baby of kinderkamer. Niet overheersend en heerlijk geurend in je kamer.

Je kan hem vergelijken met een Zwitsal geur en fresh cotton. Deze geur laat je huis naar frisse was ruiken! De combinatie is goddelijk en dit wil je!

WARM SENSUEEL

BEAUTY STORIES

Is een warme, kruidige, zoete aroma. Hierin zit sinaasappel, gember, vanille en amber. Als ik hem moet vergelijken met een parfum dan kun je hem iets vergelijken met de Spice Bomb Viktor & Rolf van de heren in combinatie met de Hypnotic Poison van Dior. De geur van vers gebakken pepernoten! Een heerlijke warme, sensuele mysterieuze geur…

MARRAKECH OUDH

Marrakech Oudh is een warme en sensueel aroma. De Marrakech Oudh is perfect voor iedereen. Deze geur vergelijk ik met de Beautystories. Warm, sensueel, sexy en zacht kruidig.

Ik heb een geur gekozen die heel oosters is en in het rijtje past van Oudh geuren zonder dat het ingrediënt er daadwerkelijk inzit.
Een geur waarbij je niet wilt stoppen om hem te ruiken, zo lekker! Dit is Beautystories 2.0! Deze aroma gaat super verslavend zijn en deze geur moet iedereen hebben.

COCONUT BEACH

Breng Ibiza naar je woonkamer met de Coconut Beach….

De geur van zonneverzorging op je huid en heerlijk branden in de zon. Dit is de summer bestseller van 2021! Omdat er zoveel vraag naar is heb ik de aroma nu terug in het assortiment.
Ben je geen liefhebber van kokosnoot? Bestel dan eerst een proefje of een auto aroma. Zelf ben ik geen liefhebber van kokosnoot en ik gebruik de aroma EN de roomspray met plezier! Dit is echt een musthave! Deze geur is alleen in de zomer verkrijgbaar.

FRIS / KRUIDIG

SEFER

Is een aroma voor iedereen die houdt van een heerlijke, mannelijke herenparfum. De geur waar ik al een langere tijd mee bezig ben geweest! Sefer! De aroma die vernoemd is naar mijn super hero, mijn vader! De aroma heeft wat weg van de parfum ‘Terre d’ Hermes’. Een kruidige en tegelijkertijd een frisse krachtige geur. De aroma is weer heel anders dan alle andere geuren die ik heb. De ‘Joan’ wordt ook nog weleens vergeleken met heren parfum. Toch zijn beide aroma’s verschillend en heerlijk.

HEAVENLY HAMAM

Eindelijk een Hamam aroma! De aroma voor elke Hamam liefhebber. De geur van een perfecte combinatie van lemon, bergamot, amber, patchoeli, vanille, ceder, rozemarijn, lavendel. Kortom, you need this in your life!

JOAN

Is een hele speciale aroma. Ik ben een langere tijd bezig geweest voor de geschikte “fresh cotton” geur, maar wilde geen standaard frisse geur. Als je deze geur ruikt, dan ruik je frisse was wat net uit de wasmachine komt, maar met meer pit erin. De ingrediënten hebben een hele bijzondere combinatie. Dit is de perfecte geur voor iedereen die een frisse geur in huis wilt, maar niet te simpel!

ZOET

FIREBALL

Is een intense, zoete geur. Het is kaneel met sinaasappel. Ken je die jawbreaker fireballs van vroeger nog? Een warme, zoete, bubblegum geur. Je huis gaat heerlijk ruiken naar sweet candy. Deze is ook goddelijk. Tevens kun je hier een roomspray van bestellen. Deze is heerlijk als je gekookt hebt en je wilt je huis nog extra parfumeren. Ook kun je deze op textiel gebruiken. Bevat geen parfum, wel alcohol en gedistilleerd water.

Subtiel = ✨
Intens = ✨✨✨✨✨

Beauty Stories = ✨✨✨✨
White Musk = ✨✨✨
Marrakech Oudh = ✨✨✨✨
Coconut Beach = ✨✨✨
Minty Vanille = ✨✨✨
Sugardaddy = ✨✨✨✨
Pumpkin Bitch = ✨✨✨✨
Boss Lady = ✨✨✨✨
My Erba Pura = ✨✨✨✨
Baby Cotton = ✨✨✨
Heavenly Hamam = ✨✨✨
L’interdit Joy = ✨✨✨✨
Patchoelie Lavendel Vanille = ✨✨✨
Joan = ✨✨✨
Sefer = ✨✨✨
Fireball = ✨✨✨✨✨

De stokjes werken alleen optimaal in combinatie met mijn aroma’s. Ga niet eigenwijs mijn stokjes bestellen en gebruiken voor een aroma die je in huis hebt. Ga ook niet een refill van mij bestellen en stokjes gebruiken van een ander merk, dat werkt gewoon niet optimaal. Mijn aroma en mijn stokjes is de juiste combinatie.

Een aroma van 100ml kun je ongeveer 5/6 maanden mee. Dit ligt aan het gebruik van de persoon, de ruimte waar de aroma staat en hoe vaak je de stokjes van de aroma omdraait. Deze stokjes zijn sponsachtig waardoor de geur zich ontzettend goed blijft verspreiden. De meeste merken die aroma’s verkopen, hebben houten stokjes die vaak heel droog zijn waardoor de geur minder goed verspreid. Beautystories blijft zich continue verspreiden.

Heb je een aroma bij mij besteld die intens is van geur of wil je hem juist heel zacht op de achtergrond ruiken, dan zou je eventueel minder stokjes kunnen gebruiken in de aroma. Hoe meer stokjes hoe intenser de geur.

Twijfel je over welke je wilt bestellen? Bestel dan eerst de proefjes of een car scent zodat je hem een maand kan testen.

Set

Refill

Roomspray

Car Scent