Tips aroma’s

TIP 1

Vervang de stokjes van de aroma’s om de (ongeveer) 6 maanden voor de meest optimale werking van het verspreiden van de geur. De oude stokjes kun je in je stofzuigerzak doen om vervolgens nog na te kunnen genieten van de geur. De stokjes werken alleen in combinatie met de Beautystories aroma’s. Niet met andere merken.

TIP 2

Bij alle aroma’s adviseer ik alle zeven stokjes te gebruiken. De aroma die het meest intens is, is de Fireball. Hiermee kun je beginnen met 3/4 stokjes en dan kun je altijd de rest van de stokjes aanvullen.

TIP 3

Om optimaal te kunnen genieten van de aroma’s adviseer ik de aroma’s op een lage tafel te plaatsen zodat de geur omhoog komt. Als je de aroma’s boven op een kast zet kun je er niet optimaal plezier van hebben. Een goede plek om de aroma’s neer te zetten is in het begin of midden van een ruimte. Heb je een open keuken of een grote woonkamer dan adviseer ik altijd twee aroma’s. Heb je een open keuken en kook je veel? Dan is de roomspray een musthave! Het beste resultaat is als je de roomspray op textiel gebruikt.

TIP 4

Heb je een diffuser? Dan kun je het beste een refill/auto aroma bestellen. Gebruik 30% aroma en 70% water hiervoor. Dit geeft jouw huis een heerlijke geurexplosie. Dit is zo lekker!

TIP 5

Je kan ongeveer 6 maanden met een 100ml aroma set. Dit kan verschillen per geur en per ruimte. Sommige aroma’s kun je zelfs 9/12 maanden mee. Heel vervelend als je wilt afwisselen van geur. Wel heel fijn als de geur je favoriet is en je niet wilt wisselen van aroma.

TIP 6

Heb je keuzestress? Bestel dan eerst de proefjes voordat je het product aanschaft. Of nog beter….. bestel een auto aroma en probeer hem lekker een maand uit. Zo kun je nog beter een keus maken. Deze zijn heerlijk en hebben een leuke prijs om mee te starten aan je nieuwe verslaving.

Set

Refill

Roomspray